Bli partner med Cubsec

Vi är aldrig bättre än dem vi samarbetar med. Och vi är stolta över våra installatörer och partners. Därför är det ingen slump att vi har marknadens mest kompletta installatörs- och kundportal. Tid du slipper att lägga på onödig administration eller frustrerande väntetider är tid som du kan lägga på att förbättra din verksamhet. Om vi gör ett bra jobb så kan du göra ett bättre jobb. Det har vi tagit med i beräkningarna från dag ett. Vi jobbar hela tiden för att skapa en starkare helhet – för dig och för oss.

Tid du tjänar

På Cubsec samverkar vi med en rad olika tillverkare och distributörer för att paketera och förenkla arbetet med att ansluta dina säkerhetssystem till oss. Din kund är lika med vår slutkund – det är vad ett bra partnerskap innebär. Och för att du ska kunna ge dina kunder den service de förtjänar så sätter vi alltid enkelhet och kvalitet i första hand. När du sparar tid så tjänar du tid och i förlängningen pengar.

Spara 20-40 minuter per installation

Vi är den enda larmcentralen på marknaden med portaler för både dig som installatör och för slutkund. Det gör att slutkunden kan lösa många ärenden på egen hand.

På installatörsportalen finns smarta lösningar
som ger dig tid över till annat.

Push and pull tjänster

Vår moderna drift- och produktionsmiljö erbjuder många möjligheter. Utöver övervakad larmöverföring (pollning) som skickas till larmcentralen som push med förbestämt intervall, kan vårt system även polla en anläggning som pull med valfritt intervall. Detta innebär att larmsystem som stödjer pollning kan övervakas helt utan särskild larmsändare.

Hostingtjänster

Cubsec erbjuder data-hosting i vår högsäkerhetsdatahall – bland annat av larm- ,kamera- och säkerhetsservrar. Vi kan hosta olika servrar som colocation eller private cloud. Vi uppfyller alla de krav som exempelvis SSF ställer för säkerhetsföretag.

Fjärrservice, integration och fjärrstyrning

Som alternativ till hosting av servrar erbjuder vi maintenance funktioner för exempelvis Visonic/Tyco IPMP-server. Som installatör hamnar alla larmsystem i en egen grupp som bara du som partner har tillgång till. Cubsec Larmcentral erbjuder även integration med ledande tillverkare för larm- och kamerasystem där exempelvis funktioner som deeplearning kan användas fullt ut. Fler larm och passersystem kan även fjärrstyras direkt av larmoperatören för att på så sätt skapa ett extra mervärde för slutkund.

Event och utbildning

Som partner till Cubsec Larmcentral får du ta del av event och utbildningar för att du som partner skall kunna erbjuda marknadens bästa tjänster och samtidigt lära känna teamet på Cubsec.

Installatörswebb

För att underlätta för våra partners så ger vi tillgång till marknadens mest omfattande installatörsportal. Här finns alla verktyg som en säkerhetstekniker behöver, så som att hämta LC-kod, driftsätta system, sätta larm i service, kontrollera loggar i realtid eller editera kunduppgifter.

Kundwebb

För att underlätta för slutkund ger vi tillgång till marknadens mest omfattande kundportal. När hen själv kan editera kontaktpersoner, kontaktuppgifter och behörighetskoder med mera, så blir flödet snabbare – samtidigt som det minskar arbetsbördan för dig.