Bli partner med Cubsec

Vi är aldrig bättre än dem vi samarbetar med. Och vi är stolta över våra installatörer och partners. Därför är det ingen slump att vi har marknadens mest kompletta installatörs- och kundportal. Tid du slipper att lägga på onödig administration eller frustrerande väntetider är tid som du kan lägga på att förbättra din verksamhet. Om vi gör ett bra jobb så kan du göra ett bättre jobb. Det har vi tagit med i beräkningarna från dag ett. Vi jobbar hela tiden för att skapa en starkare helhet – för dig och för oss.

Spara 20-40 minuter per installation

På Cubsec samverkar vi med en rad olika tillverkare och distributörer för att paketera och förenkla arbetet med att ansluta dina säkerhetssystem till oss. Din kund är lika med vår slutkund – det är vad ett bra partnerskap innebär. Och för att du ska kunna ge dina kunder den service de förtjänar så sätter vi alltid enkelhet och kvalitet i första hand. När du sparar tid så tjänar du tid och i förlängningen pengar.

Våra partnersidor

För att du som partner alltid skall få support i ditt arbete och ta del av andra partners tips så erbjuder vi fri tillgång till våra partnersidor. Här tar du även del av de senaste nyheterna kring våra lösningar.

Till partnersidor

Boka ett möte med Cubsec idag

Nu har du möjlighet att boka ditt möte med oss när som helst och var som helst. I vår kalender ser du när vi finns tillgängliga och kan enkelt boka in den tid som passar dig. Vi kan ses för ett fysiskt möte men vi har också stor vana av att genomföra digitala möten, vilket är det snabbaste sättet för oss att gemensamt hitta fram till den perfekta säkerhetslösningen för dig.

Boka möte

Eller se andra bokningsalternativ nedan.

Cubsec Partner program

För dig som är intresserad av att bli partner till Cubsec kan du boka in en presentation av vårt partnerprogram. Då berättar vi mer om hur vi gemensamt kan arbeta för att leverera trygga säkerhetslösningar till dig och dina kunder.

Boka presentation

Demo av installatörsportal

Boka in en presentation av vårt smarta installatörsportal. Den ger dig snabb och smidig tillgång till vår larmcentral och gör att enkelt du kan koppla upp dina kunders säkerhetslösningar.

Boka presentation

Webbinar Anslut Säkerhets- och trygghetskamera till Cubsec

Anmäl dig till ett digitalt webbinar och lär dig mer om hur du snabbt och enkelt kan koppla upp dina kamerasystemslösningar till vår larmcentral.

Anmäl dig till webinar

Bli Partner

Vi är den enda larmcentralen på marknaden med portaler för både dig som installatör och för slutkund. Det gör att slutkunden kan lösa många ärenden på egen hand.

Bli partner