Cubsec ser den stora bilden

Behovet av säkerhetslösningar har aldrig varit större. Utbudet av säkerhetstjänster har aldrig varit större och tekniken förbättras i rasande takt. Just därför behövs vi på Cubsec mer än någonsin. Vi jobbar alltid för att lösa problem, och inte bara motverka dem. Enligt den filosofin har vi också byggt vår larmcentral.

Vi jobbar långsiktigt med trygghet. Och att jobba med trygghet måste vara en fråga om att över tid minska behovet av den sortens tjänster vi tillhandahåller. Det kanske låter konstigt – men vi vet att det är just därför Cubsec sticker ut bland säkerhetsföretag.

Cubsec

Cubsec är säkerhetsleverantören som sedan 2003 omsorgsfullt levererat trygghetslösningar till företag, offentlig sektor och privatpersoner i Sverige. Våra 375 medarbetare nöjer sig aldrig med kortsiktiga lösningar utan söker alltid efter anledningen till att behovet av säkerhetslösningar uppstår. På det sättet levererar vi alltid ett större värde för medborgare, näringsliv och samhället. Vår vision är att vara med och skapa ett samhälle där säkerhetsbolag inte behövs.

Certifieringar

Det är bra när någon annan kollar så att vi sköter oss. Våra certifieringar talar ett tydligt språk.

Vår larmcentralsverksamhet som drivs inom Cubsec AB är auktoriserad av länsstyrelsen och certifierad enligt SSF136:4, vilket bland annat betyder att vi lever upp till försäkringsbolagens krav för larmmottagning.

Läs mer om våra kvalitets- och miljöpolicys