Jourtjänster

För oss är det självklart att saker händer utan hänsyn till kontorstider. Våra operatörer svarar i ert namn och fungerar som en förlängning av företaget, föreningen eller bolaget. Vi utgår alltid från vad era slutkunder förväntar sig möta vid kontakt. Låt oss hjälpa er att skapa jourtjänster som är effektiva, personliga och heltäckande.

Tjänster

Fastighetsjour

När olyckan är framme och det helt enkelt inte kan vänta till på måndag så behöver det finnas någon som kan fixa det som behöver fixas. Våra larmoperatörer gör vid larm snabbt en bedömning kring vilken åtgärd som behövs. Genom att ansluta till vår fastighetsjour så får du den hjälp som behövs för att rätt person ska kunna vara på rätt plats vid rätt tid.

Störningsjour

Någon har fest långt in på småtimmarna, eller bråkar oavbrutet. Trygghet och trivsel är ofta samma sak. När era hyresgäster upplever otrygghet eller irritation så drabbar det också er verksamhet. Grannsämjan är viktig för en boendemiljö. Vi erbjuder en bra och smidig störningsjour som varsamt möter problemen som uppstår. Våra operatörer kan vid larm om pågående störning snabbt vidarebefordra ärendet till bevakningsföretag eller polis.

Telefonpassning

Vi svarar när det inte finns tid eller möjlighet. Våra erfarna operatörer kan hjälpa dig med telefonpassning för de flesta verksamheter. Saknas det bemanning under småtimmarna? Semestern? Cubsec svarar i ert namn och på ert nummer för allt från hissbolag till fastighetsbolag.

Certifieringar

Det är bra när någon annan kollar så att vi sköter oss. Våra certifieringar talar ett tydligt språk.

Vår larmcentralsverksamhet som drivs inom Cubsec AB är auktoriserad av länsstyrelsen och certifierad enligt SSF136:4, vilket bland annat betyder att vi lever upp till försäkringsbolagens krav för larmmottagning.

Läs mer om våra kvalitets- och miljöpolicys