Larmanslutningar

Ett larm kan se ut på många sätt, och det är inte alltid lätt att veta vad man ska välja. Med vår erfarenhet och kompetens så vet vi alltid vad som passar bäst. För stora och små säkerhetsinsatser, i ditt hem eller på ditt företag – tillsammans hittar vi en lösning som passar dig. Det ska vara enkelt att skaffa larm. Vi hanterar de flesta fabrikaten, och med vår kundportal kommer du åt ditt abonnemang när du vill.

Tjänster

Företagslarm

Cubsecs larmlösningar i din verksamhet. Vi hjälper ditt företag att hitta en säkerhetslösning som känns bra för dig. Vare sig det är små insatser för det lilla kontoret eller mer omfattande för offentlig sektor. Vår bredd och erfarenhet gör att vi kan garantera prisvärda lösningar och service i toppklass. Vi följer dig från installation till åtgärd vid larm – eller så långt i processen som du själv vill.

Hemlarm

Att skaffa hemlarm ska aldrig vara krångligt. Vi tryggar din hemkänsla med lösningar som passar dina behov. Vid larm kan våra erfarna larmoperatörer enkelt följa händelseutvecklingen och snabbt vidta åtgärder utifrån dina önskemål. Vi kontaktar dig via telefon, e-post eller sms. Vi samarbetar med en rad tillverkare och distributörer av olika säkerhetssystem. Det gör anslutningsprocessen enkel.

Personlarm

En hotbild, på jobbet eller privat ska inte hindra någon från att leva sitt liv. Cubsec har lösningar som passar de flesta situationer, och som möter användaren där den är. Kartpositionering, medhörning eller kroppskamera – vi har redskapen som krävs för att göra en obehaglig situation tryggare.

Hisslarm

Se över säkerhetslösningarna för era hissar och skapa en tryggare miljö. Cubsecs hisslarm är en naturlig del av ett bra säkerhetstänk. Ingen vill sitta fast i en hiss. Vi stödjer alla vanligen förekommande tillverkare av hisslarm och kan vid utlöst larm snabbt öka tryggheten för den nödställde tills dess att hjälp är på plats.

Driftlarm

Din verksamhet ska inte vara beroende av att du är där i alla lägen. Cubsecs Driftlarm är ditt vakande öga när ingen är på plats, vilket sparar på både tid och pengar om kylarna stannar eller en sprinkler börjar läcka. Vi vet att tiden du slipper tänka på jobbet är tid som du kan lägga på att förbättra er verksamhet istället. Vi håller ett öga på din verksamhet. Vart det än ligger och hur den än ser ut.

Certifieringar

Det är bra när någon annan kollar så att vi sköter oss. Våra certifieringar talar ett tydligt språk.

Vår larmcentralsverksamhet som drivs inom Cubsec AB är auktoriserad av länsstyrelsen och certifierad enligt SSF136:4, vilket bland annat betyder att vi lever upp till försäkringsbolagens krav för larmmottagning.

Läs mer om våra kvalitets- och miljöpolicys